Legal Aid Advocatenkantoor N.V. is een advocatenpraktijk gevestigd in Paramaribo, Suriname. Ons kantoor is opgericht op 30 augustus 2013 door mr. Michella Lau-Kerssenberg. Na twee jaren zijn wij gegroeid tot een hecht werkend team met twee advocaten en twee juridische medewerkers.

Legal Aid Advocatenkantoor N.V. houdt zich bezig met de algemene praktijk, waarbij de nadruk ligt op het personen- en familierecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en het strafprocesrecht. Uw belang wordt bij ons vooropgesteld. Alle zaken worden persoonlijk en efficiënt aangepakt. De advocaten die verbonden zijn aan ons kantoor worden bijgeschoold en zijn dus steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de rechtsgebieden. Daardoor bent u verzekerd van professionele en kwalitatieve rechtsbijstand.

VISIE

Uw belang staat voorop

Wij werken als deskundige en betrokken juristen, die creatief en praktische oplossingen zoeken voor elk probleem. Onze team is dynamisch en door continue scholen kunnen wij voor u het beste resultaat bereiken.

Standing firm by your side

Onze slogan is “Legal Aid Advocaten standing firm by your side”. Kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel. Elke cliënt en elke zaak verdient maatwerk.

MISSIE

Ons team heeft passie voor het werk en heeft plezier in het behalen van resultaat. Binnen ons kantoor is er een ongedwongen sfeer waarin teamwork, betrokkenheid, eerlijkheid, vrijheid, individuele kwaliteiten en ontplooiingsmogelijkheden centraal staan.